Acquire

Opel Crossland TourDinsdag 16 februari

Spot de Crossland-colonne en win een prijs

Opel-dealers Stern, Ambergen, Liewes, Siton en Engelsma & Wijnia slaan de handen ineen voor een bijzonder evenement: de Opel Crossland Tour.

De nieuwe Opel Crossland bewijst dat functionaliteit, comfort en stijl uitstekend samen kunnen gaan. Het is een flexibele crossover waarin schoonheid tot leven komt. Het model is als eerste uitgerust met het nieuwe Opel Vizor familiegezicht, de bovenzijde van de achterklep is afgewerkt in hoogglans zwart en de nieuwe achterlichten zijn donker uitgevoerd. Het interieur herbergt nieuwe bekleding, waaronder Alcantara met ergonomische AGR-comfortstoelen.

Die nieuwe aanwinst van Opel móet u zien, dachten de Opel-dealers van Noord Nederland. En omdat de showrooms nog dicht zijn, bedachten zij een uniek live-event. Op dinsdag 16 februari maken zij met 8 nieuwe Crosslands een promotietour door Friesland, Groningen en Drenthe.

U kunt komen kijken, want verspreid over deze dag worden de auto’s op de parkeerplaatsen van de deelnemende autobedrijven gezet. Zo kunt u de diverse uitvoeringen geheel coronaproof bewonderen. Na de tour bieden de Opel-dealers u de mogelijkheid van een proefrit aan huis of op locatie. Daarvoor brengen zij de Crossland dan bij u langs.

Spot u de Tour onderweg, dan maakt u kans op een weekend gratis in de nieuwe Opel Crossland rijden of een dinerbon voor twee personen. Maak een foto van de colonne Crosslands, plaats deze op Facebook en tag één van de Opel-dealers. Voor meer informatie kunt u de social media kanalen van de Opel-dealers volgen.

 

De planning van de Opel Crossland Tour op 16 februari:

8.30 - 8.45 uur: Siton Heerenveen

9.15 - 9.30 uur: Engelsma & Wijnia Leeuwarden

10.15 - 10.30 uur: Siton Drachten

10.45 - 11.00 uur: Lieuwes Roden

11.15 - 11.30 uur: Stern Groningen

12.00 - 12.15 uur: Autobedrijf Ambergen Winschoten

12.45 - 13.00 uur: Autobedrijf Ambergen Stadskanaal

13.30 - 13.45 uur: Autobedrijf Ambergen Emmen

14.30 uur: Stern Assen (Einde Tour)