Acquire

Ga veilig de weg op met een gratis seizoenscheck

Ga veilig de weg op met een gratis seizoenscheck

Uw auto is gemaakt om te rijden, maar de afgelopen periode staan veel auto’s langer of vaker stil dan normaal. Daarnaast wordt het weer ook steeds wisselvalliger: regen, wind, kou, hagel. En een laagstaande zon, gladde wegen, wind kunnen zorgen voor gevaarlijke verkeerssituaties en files. Zijn u en uw auto klaar voor de herfst?

 

 

GRATIS seizoenscheck

 

Kom daarom nú langs voor de Seizoenscheck. Wij controleren uw auto op 29 punten, waaronder die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de accu, remmen en vloeistoffen. Deze check kost normaal €19,95 maar bieden wij u GRATIS aan, inclusief het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter. 

We controleren o.a. uw accu, bandenprofiel, bandenspanning, remmen, schokdempers, uitlaat, verlichting. En maken uw auto van binnen en buiten schoon!*

 

APK € 9,95

Maak in het najaar van 2020 gebruik van ons voordelige APK-tarief van slechts €9,95!!! Wacht niet te lang en plan voor 31 december 2020 uw APK-afspraak in. De afspraak zelf mag later plaats vinden. Deze prijs is inclusief viergas- of roetmeting, afmelding bij het RDW en milieukosten. Heeft u een MyPeugeotCard? Dan is de APK-keuring gratis!

PLAN UW apk voor slechts € 9,95