Acquire

Fusie Haaima Hylkema (voorgenomen)de koffie staat klaar!

 

Wij willen jullie graag informeren over onze (voorgenomen) fusie: Haaima Hylkema. Op dit moment werken we al intensief samen en we hebben veel overeenkomsten. Deze samenwerking willen wij nog meer versterken door middel van een fusie.

Via de social media kanalen of advertenties heb je wellicht ook al gezien dat de naamgeving is aangepast. Hylkema, Engelsma & Wijnia, Deinum, Siton en Haaima zijn vanaf heden Haaima Hylkema. In deze mail vertellen we jou hier graag meer over.

De reden van de (voorgenomen) fusie
Met de fusie willen we de kracht van zelfstandigheid combineren met de meerwaarde van het collectief. We versterken en ondersteunen elkaar en kunnen gebruik maken van elkaars kennis, expertise en middelen. Tevens kunnen we door middel van deze fusie ons marktaandeel verder vergroten. Daarnaast, zijn alle bedrijven Friese familiebedrijven met een breed en innovatief mobiliteitsaanbod voor de particuliere en zakelijke markt.

We zijn ambitieus, voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio en staan voor persoonlijke aandacht. En deze kwaliteiten willen wij nog steviger in de markt zetten.