Acquire

welkom in onze online showroom

Welkom in onze online showroom

Persoonlijk geholpen, ook op afstand.

Gezien de huidige Corona maatregelen, snappen wij heel erg goed dat u bij interesse in een nieuwe Opel, Nissan of in een occasion, liever persoonlijk contact op afstand heeft. Daarom bieden wij nu ook onderstaande diensten aan:

• Een videogesprek met een verkoopadviseur
• VIP-shoppen
• Video informatie mbt de auto van uw voorkeur
• Proefrit aan huis
• Aflevering aan huis

Een videogesprek met een verkoopadviseur

Interessante auto gezien en wilt u graag op een persoonlijke manier in contact komen met één van onze verkoopadviseurs? Dmv een videogesprek (Whatsapp, Facetime bijv.) komen wij graag met u in contact. Wij brengen de auto van uw keuze, persoonlijk voor u in beeld in een live demonstratie. Alle vragen die u heeft, beantwoorden wij direct. Wel zo makkelijk. Wel zo veilig.

Vip-shoppen

Wilt u liever niet met meerdere mensen in de showroom zijn? Dan kunt u nu ook een afspraak plannen voor VIP-shoppen! De showroom wordt dan voor u (en uw partner) geopend met één medewerker die u kan adviseren op de manier zoals u van ons gewend bent. We houden gepaste afstand, maar onze service blijft gelijk.

Video informatie mbt de auto van uw voorkeur

Zou u graag de auto van uw keuze wat beter willen bekijken? Wij maken met alle plezier even een video om u een nog veel beter beeld te geven. Deze video kunnen wij toesturen via bijv. Whatsapp.

Proefrit / Aflevering aan huis

Uiteraard is het ook mogelijk om een proefrit in de auto van uw keuze, of de aflevering van uw aangeschafte auto, bij u thuis te verzorgen. Op het afgesproken tijdstip wordt de auto bij u thuisbezorgd en de sleutel kan indien gewenst in de brievenbus gedeponeerd worden. Uiteraard alles geheel in overleg zodat alles volledig op uw wensen afgestemd kan worden.

Hoe veilig is het om een proefrit te maken?
Een goede hygiëne is erg belangrijk. Onze medewerkers desinfecteren na iedere proefrit de deurgrepen, schakelpook, stuur en navigatieschermen, zodat u met een gerust hart een proefrit kunt maken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via onze klantenservice 058 - 2666 255. U kunt rekenen op onze service!

We wensen iedereen gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan!