Acquire

Familiebedrijf met een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod

 

Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel familiebedrijf met een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod voor de zakelijke en particuliere markt in Friesland en daarbuiten. We zitten volop ambitie en hebben duurzaamheid en kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Met de merken Peugeot, Nissan, Opel, Suzuki, een Leasemaatschappij, een autopoetsbedrijf met fotostudio en twee autoschadeherstelbedrijven úw mobiliteitspartner in Friesland en de Noordoostpolder.

 

 

De Fryske Opel Dealers, duurzaamheid en de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heet dat tegenwoordig, maar het bijdragen aan de lokale en regionale activiteiten is natuurlijk niet nieuw. Wij sponsoren verschillende verenigingen en evenementen, dat gebeurde vroeger vaak in de vorm van geld in ruil voor bijvoorbeeld advertentieruimte. Tegenwoordig leveren wij steeds vaker mobiliteit als bijdrage voor een sporter, een club of een evenement. Eigenlijk vinden we dat ook beter passen bij onze eigen kernwaarde als leverancier van mobiliteit.

Omdat wij graag één lijn willen trekken maar bijna dagelijks worden benaderd voor nieuwe sponsorverzoeken, beperken wij ons tot de ondersteuning van de reeds gesponsorde organisaties. Dit is ook terug te lezen op de site van Haaima Hylkema.


 

Opel Leeuwarden Neem contact op

Opel Drachten Neem contact op

Opel Sneek Neem contact op

Opel Franeker Neem contact op

Opel Heerenveen Neem contact op