Acquire

Crossland

Advies rijklaarprijs vanaf € 22.999 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Crossland

Vanaf € 23.049

of € 335 /mnd via Opel Private Lease

Een Practical Beauty. Dat is de nieuwe Opel Crossland. Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

EXTERIEUR /

Het baanbrekende design van de nieuwe Crossland maakt één ding direct duidelijk: dit is een auto die helemaal voor jou gemaakt is. Voor je dagelijkse ritten én je volgende avontuur.

INTERIEUR /

Ook het ruime, praktische interieur van de Crossland maakt een ongekend verzorgde indruk. Met bijvoorbeeld de luxe Alcantara-bekleding, een praktisch ingericht dashboard met intuïtieve bediening en een comfortabele hoge zit.

VEELZIJDIGHEID /

De nieuwe Crossland heeft plaats voor alles wat je wilt ondernemen. Het interieur is in een handomdraai aan te passen als je plannen tussentijds veranderen. Zijn bagageruimte met een inhoud van 410 liter, uitbreidbaar tot maar liefst 1.255 liter, behoort tot de grootste en meest flexibele in zijn klasse.

Profiteer van 4 jaar gratis onderhoud + garantie bij een nieuwe Opel Crossland

Stel jouw Crossland samen

Bestel jouw nieuwe Crossland direct online via Opel Private Lease

Bestel online

Direct rijden? Ontdek onze aantrekkelijke voorraadmodellen

Bekijk onze voorraad

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X

De nieuwe Opel Astra

Ontdek de Astra