Opel Corsa-e Opel Corsa-e

Opel Corsa-e Edition

Inruilwaarde

Overweegt u een nieuwe Corsa-e?

Profiteer tijdens The Big Event van wel heel veel voordeel.

Inruilwaarde
Brandstof

Opel Corsa-e

THE BIG EVENT DEAL

Corsa-e Edition 31.599
Stel: inruil huidige auto 6.000
Extra inruilwaarde 1.000
U BETAALT NU SLECHTS 24.599


Benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige auto?
Bereken het binnen 1 minuut online!

Waar kunnen wij u mee helpen?

DE VOLGENDE STAP

Opel Corsa-e

337 ÉCHTE ELEKTRISCHE KILOMETERS

VOORZIEN VAN:

  • 50 kWh Lithion-Ion batterij (136 pk)
  • Licht- en regensensoren
  • LED koplampen en dagrijverlichting
  • Opel Connect
  • Keyless Start
  • Electronic Climate Control (ECC)
  • Multimediasysteem met 7" touchscreen, digitale DAB+ radio en Apple CarPlayTM

Laadstation

Tijdens The Big Event ontvangt u € 1.000 extra inruilwaarde bij aanschaf van een nieuwe Opel Corsa-e. Deze inruilwaarde kunt u echt aan alles besteden, dus ook aan een laadpunt voor uw nieuwe elektrische Opel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Opel Corsa

Subsidie elektrisch rijden

Er is een nieuwe subsidie beschikbaar vanuit de overheid op elektrische auto’s, specifiek voor particuliere eigenaren. De subsidie bedraagt € 4.000 op een nieuwe elektrische personenauto. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract. Zo wordt het nóg aantrekkelijker om in een gloednieuwe Opel Corsa-e te stappen! Benieuwd naar alle details? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Genoemde The Big Event acties zijn geldig op Opel personenauto’s en bedrijfswagens van maandag 21 t/m zaterdag 26 september 2020. Prijzen zijn incl. btw/bpm, rijklaarmaakkosten, recyclebijdrage en leges. De Selection, Business(+) en Business Executive uitvoeringen zijn uitgesloten van de extra inruilwaarde, alsmede de Opel Ampera-e. Op de Opel Corsa-e geldt een extra inruilwaarde van € 1.000. Indien u gebruikt maakt van extra inruilwaarde behouden wij ons het recht, afhankelijk van de staat van uw huidige auto, de inruilwaarde te wijzigen. De Private Lease maandtarieven zijn tijdelijke actietarieven, waarin de extra inruilwaarde reeds is verwerkt en zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Aan alle genoemde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Per aangeschafte nieuwe Opel kan slechts éénmaal van dit aanbod geprofiteerd worden. Geregistreerde auto’s, specifieke uitvoeringen, voorraadmodellen of actiemodellen kunnen uitgesloten zijn van deze actie. Dit kan tevens per dealer verschillen. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Wijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden. Klik hier voor de actievoorwaarden.