Acquire
Gratis wintercheck
Gratis wintercheck


Je Opel tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen je veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij jouw Opel dealer.GRATIS WINTER VEILIGHEIDSCHECK

Tijdens de Winter Veiligheidscheck wordt jouw Opel uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor je veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvang je vooraf een heldere prijsopgave. Zo is je Opel in goede handen en weet je altijd waar je aan toe bent.

Gratis voor myOpel leden
De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden aan myOpel leden. Nog geen lid? Geen probleem, Je kunt je eenvoudig online aanmelden. Met myOpel heb je te allen tijde toegang tot alle Opel Service-informatie en profiteer je van diverse aanbiedingen.

Meld u aan voor myOpel

Maak een werkplaatsafspraak


VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen.

Maak een werkplaatsafspraak


AIRCO CHECK & REINIGING

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet.

Vanaf €39 kunt u de airco intensief laten reinigen
Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

Maak een werkplaatsafspraak


OPGELADEN DE WINTER DOOR

Je moet er toch niet aan denken dat je auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij je de accu tussentijds te laten controleren, ook als je geen problemen ervaart. Zo voorkom je onaangename verrassingen.
Indien de accu toe is aan vervanging, hebben wij een aantal krachtige accu's beschikbaar die aan de fabrieksnormen voldoen.

maak een werkplaatsafspraak


HANDIGE WINTERACCESSOIRES

Bij Opel heeft u de keuze uit een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze speciale winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken. Bovendien profiteert u op de volgende winter accessoires van maar liefst 15% korting!

Kofferbakmatten
Ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.

Dakdragers en dakkoffers
Neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.


MAXIMALE GRIP

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. We checken je banden graag en voorzien jou direct van advies. Je kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

maak een werkplaatsafspraak


LET OP JE SNELHEID

Sinds half maart geldt de nieuwe snelheidslimiet van 100km p/u op de Nederlandse snelwegen. Er staan updates klaar om TomTom gerelateerde navigatiesystemen te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet.
Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden van een kaartupdate voor uw auto.

neem contact met ons op
ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN

Wij hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van onze klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart naar onze werkplaats kan komen, denk aan:

  • Contactloos begroeten, afstand houden en hygiëneregels naleven
  • Alle aparatuur wordt extra gerenigd
  • Stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan de auto
  • Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

 Deze actie is geldig t/m 28 februari 2021. Vraag naar alle voorwaarden in de showroom.