Acquire

Van harte welkom in onze werkplaatsen en showrooms!

 

Onze werkplaatsen zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. De showrooms zijn geopend op afspraak. Maak telefonisch of online een afspraak aan huis of bij ons in de showroom. Zo komen wij graag bij u langs voor een proefrit of aflevering aan huis.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers stellen wij hierbij voorop! Hierbij volgen wij de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de Bovag.

Bij klachten zoals hoesten en koorts vragen wij u om het bezoek aan ons uit te stellen tot het moment dat de klachten zijn verdwenen. Heeft u een afspraak staan, verzet deze dan indien u klachten heeft of vraag naar de mogelijkheden van de gratis haal- en brengservice.

 

Online Showrooms en grote occasionpleinen

 

Bij ons op de pleinen kunt u veilig en ongedwongen onze voorraad nieuw en occasions bekijken. We hebben veel nieuwe- en gebruikte auto’s op voorraad die we snel kunnen leveren en met heel veel leuke aanbiedingen! Ook privé lease! Daarnaast staan wij klaar voor een afspraak in onze showroom, een videogesprek of een proef/aflevering aan huis. Vraag naar de mogelijkheden via onze klantenservice via de mail of tel: 058 266 6255 optie 5.

Uiteraard is ook onze online showroom geopend!

 

Wilt u liever vanuit huis contact of onze service ervaren?

Neem dan contact met ons op voor: contact op afstand, een proefrit aan huis of de GRATIS haal- en brengservice voor uw auto. 

Wij denken graag mee in oplossingen voor u! Of bekijk onze anders aangepaste maatregelen: 

Een videogesprek met een verkoopadviseur

Vip-shoppen

Video informatie mbt de auto van uw voorkeur

Proefrit aan huis of op locatie

Aflevering aan huis of op locatie

Haal- en brengservice voor uw auto

Vragen en/of opmerkingen
Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via onze klantenservice 058-2666255, optie 5. U kunt rekenen op onze service. We wensen iedereen gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan! Tot ziens in één van onze (online) vestigingen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00-18.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur.