Acquire

Heading 2 title

Van harte welkom in onze werkplaatsen én showrooms
We komen graag bij jou thuis.

Onze werkplaatsen zijn geopend! Je bent hier dan ook welkom volgens de reguliere openingstijden. En heb je een mooie auto gezien, dan brengen we deze graag bij jou thuis of op een andere locatie. Wie weet blijft deze gelijk op de oprit staan. 

Maak telefonisch of online een afspraak aan huis of zakelijk bij ons in de showroom. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers stellen wij hierbij voorop! Hierbij volgen wij de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de Bovag. 

Bij klachten zoals hoesten en koorts vragen wij jou om het bezoek aan ons uit te stellen tot het moment dat de klachten zijn verdwenen. Heb je een afspraak staan, verzet deze dan of vraag naar de mogelijkheden van de gratis haal- en brengservice.

 

 

(Online) showrooms en grote occasionspleinen
Bij ons op de occasionpleinen buiten kun je veilig en ongedwongen onze voorraad nieuw en occasions bekijken. We hebben veel nieuwe- en gebruikte auto’s op voorraad die we snel kunnen leveren en met heel veel leuke aanbiedingen!

 

Ook privé lease! Daarnaast staan wij klaar voor een afspraak in onze showroom, een videogesprek of een proefrit/aflevering aan huis. Vraag naar de mogelijkheden via onze klantenservice via de mail of tel: 058 288 2018 optie 5.

Uiteraard is ook onze online showroom geopend!

 

Wil je vanuit huis contact of onze service ervaren?

Neem dan contact met ons op voor contact op afstand, een proefrit aan huis of de GRATIS haal- en brengservice voor jouw auto. Wij denken graag mee in oplossingen! Een videogesprek met een verkoopadviseur Zakelijk in de showroom op afspraak Video informatie mbt de auto van uw voorkeur Proefrit aan huis Aflevering aan huis Haal- en brengservice voor uw auto

Vragen?

Mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via onze klantenservice 058-2882018, optie 5. Je kunt rekenen op onze service. We wensen iedereen gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan! Tot ziens in één van onze (online) vestigingen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00-18.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.00 uur.